Glory Wilfred

Bedrijf: Candy Mills

Glory is een van de ondernemers wie een microkrediet ontvangen heeft! Glory is een jonge vrouw van 28 jaar en is een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen (6 en 7 jaar).

Ze heeft een eigen onderneming in Arusha waar ze verschillende soorten specerijen produceert! Gemalen gember, knoflook en gemalen rode pepers zijn voorbeelden van specerijen die ze produceert.

Haar bedrijf is de afgelopen tijd enorm gegroeid! Zo heeft ze haar eigen productie locatie opgezet en verkoopt ze haar producten aan zo’n 100 supermarkten in Tanzania. Om aan deze behoefte te kunnen voorzien heeft ze twee mensen in dienst genomen die haar een handje helpen met het verpakken en distribueren van deze producten.

Glory heeft mooie doelstellingen opgesteld voor haar onderneming. De komende jaren wil ze haar kennis over het runnen van een groot bedrijf vergroten. Haar bedrijf breidt zich namelijk snel uit. Daarnaast overweegt ze om haar verpakkingen te veranderen, zodat zij zich wat meer kan onderscheiden van haar concurrenten.

Daarnaast is Glory aan het kijken of zij haar verkoopnetwerk verder uit kan breiden en is zij aan het kijken voor een locatie waar zij zelf haar specerijen kan verkopen. Het realiseren van deze stappen zullen uiteindelijk ook voor meer werkgelegenheid zorgen!