Nicholaus Nyaligwa

Bedrijf: The Kitchen

Nicholaus is een jonge ondernemer. Hij heeft dit jaar zijn eigen restaurant ‘The Kitchen’ geopend en ziet het al elke maand groeien. Hij heeft zijn passie in het koken gevonden en hij wil die passie graag met andere delen. De specialiteit van de jonge ondernemer is briani; een gerecht met speciaal gearomatiseerde rijst met kip of rundvlees.

Hoewel zijn onderneming groeit, valt er ook nog genoeg te leren. Zo wil hij zich voornamelijk ontwikkelen op zakelijk gebied en wil hij leren hoe hij zijn onderneming het best kan uitbreiden en verbeteren. Het ontwikkelen van extra gerechten is hierbij een van zijn doelen. 

Nicholaus richt hij zich voornamelijk op lokale gerechten, waarbij je kan denken aan een gerecht met eieren en frietjes. Nicholaus vindt het belangrijk om hierbij goedkope gerechten te ontwikkelen die zijn bezoekers graag willen eten. Daarnaast heeft Nicholaus nog de ambitie om de grootte van zijn restaurant goed te benutten. Omdat hij genoeg ruimte heeft, wil hij graag een bar in zijn restaurant plaatsen.

Tot slot wil hij zijn onderneming verder uitbreiden. Zo wil hij graag een tweede vestiging openen in een wat drukker gedeelte van de stad, zodat hij ook daar aan de slag kan gaan. Door het openen van een tweede vestiging wordt er ook meer werkgelegenheid gecreëerd onder de lokale bevolking!