Prisca Mwakalasi

Bedrijf: Cakes & Bites

Prisca is een gedreven ondernemer van 35 jaar oud en moeder van drie kinderen. Enkele jaren geleden is Prisca begonnen met haar onderneming cakes & bites. Dit deed ze allereerst vanuit haar huiskamer, maar ze is inmiddels verhuisd naar een grote keuken. Hier beschikt ze over een professionele oven en een grote mixer.

Prisca is graag bezig. Zo heeft zij, naast het runnen van haar eigen onderneming, een eigen kookboek uitgebracht en houdt zij zich bezig met de marketing van haar organisatie. Dit doet zij voornamelijk door het dagelijks posten over haar producten op social media.

En dat is nog niet alles! Ze neemt vaak jonge mensen in dienst die ze opleidt, zodat zij vervolgens ook hun eigen bedrijfje kunnen starten. Prisca helpt zo’n 3 tot 4 meisjes per maand.

Prisca heeft mooie doelen voor zichzelf en haar organisatie vastgesteld. Zo wil ze graag een vervolgopleiding volgen om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit heeft een mooie toegevoegde waarde voor haar organisatie!

Daarnaast is ze van plan om een container te huren, waarmee ze een klein restaurant in de stad kan openen, waar mensen heerlijk buiten kunnen zitten en kunnen genieten van de lekkernijen die Prisca maakt en verkoopt. Een mooie investering in haar onderneming! Tegelijkertijd biedt het openen van een klein restaurant werkgelegenheid aan 3 tot 5 personen. Zo kunnen de bewoners elkaar onderling ook een handje helpen!