Over ons

Company FunFair is onderdeel van Stichting Cross Your Borders. Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die al ruim 10 jaar meerdaagse interactieve onderwijsprojecten over mondiale onrechtvaardigheid organiseert. Jaarlijks komen we op meer dan 250 (v)mbo-, havo- en vwo-scholen door heel Nederland. Naast de onderwijsprojecten organiseren wij ook indrukwekkende jongerenreizen en spannende events

Cross Your Borders

Cross Your Borders laat leerlingen op een speelse en (inter)actieve manier ontdekken welke problemen er in de wereld spelen en hoe die met elkaar in verband staan. Ook kijken we naar wat wij in Nederland te maken hebben met de oorzaken en gevolgen van deze problemen en enthousiasmeren we jongeren om in actie te komen voor een betere wereld.

Resultaten

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar met een team van ongeveer 3.000 vrijwilligers en stagiaires meer dan 1.000 meerdaagse onderwijsprojecten georganiseerd waarbij bijna 150.000 leerlingen deelnamen. Daarnaast hebben we vanaf 2015 tien jongerenreizen naar Tanzania georganiseerd.